U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wat doet de Low Level Laser op celniveau?

De Low Level Laser doet eigenlijk niets anders dan het overbrengen van energie door middel van licht. Licht bestaat uit kleine pakketjes energie, fotonen genaamd. Energie is nodig op die plaatsen waar het lichaam processen moet starten of aan de gang moet houden om de afweeractiviteit te optimaliseren.

De fotonen die worden gegenereerd door de laser zijn partikels met elektromagnetische energie. Deze partikels dringen het weefsel binnen en worden geabsorbeerd door de mitochondriën. Dit zijn kleine energie producerende onderdelen die in elke cel voorkomen.

De energie van de laser wordt in deze mitochondriën omgezet in chemische energie. De permeabiliteit van de cel verandert hierdoor, wat verschillende fysiologische processen in de cel in gang zet. Deze fysiologische effecten hebben een effect op verschillende celtypes zoals onder andere macrofagen, fibroblasten, endotheelcellen en mestcellen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?