U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wat is Low Level Laser Therapie?

Low Level Laser Therapie (LLLT), ook wel Low Power Laser Therapy, Cold Laser Therapy of Soft Laser therapie is een wetenschappelijk geteste behandelmethode op cellulair niveau, dat een effectief is gebleken in de strijd tegen tal van aandoeningen. Alle doorbloede delen van ons lichaam waarvan de cellen beschadigd of uitgeput zijn, kunnen met LLLT gestimuleerd worden tot herstel en genezing. 

LLLT is een aanvaarde manier van therapeutische ondersteuning en is toepasbaar in fysiotherapie, acupunctuur, dermatologie, sportgeneeskunde, verslavingsgeneeskunde, diergeneeskunde, voetverzorging en huisartsen geneeskunde. 

In de Verenigde Staten en Groot Brittannië is de Low Level Laser therapie (LLLT) een geaccepteerde en breed ingezette vorm van behandeling voor een groot spectrum aan aandoeningen.

Bonnie Brandes heeft ontdekt dat deze lichttherapie ook toegepast kan worden bij het integreren van primaire reflexen. Zij heeft hiervoor het Quantum Reflex Integration programma ontwikkeld. 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?